Hav baggrund top

Referencer / Team Coaching

“Langt bedre kommunikation og mere forståelse for hinanden. NFI generelt har fået en langt bedre kommunikation, mere forståelse for hinanden og hinandens opgaver. Stort set alle er blevet bedre til at kigge indad og handle derefter, i stedet for bare at stille krav til hinanden. ” (læs mere)
Henrik Thomsen, ejer NFI A/S
“Vi er kommet i dybden i stedet for kun at kradset i overfladen. Vi har fået et bedre team.” (læs mere)
Manager, Spar Nord
“Jeg oplever bedre sammenhold. Du har et godt overblik og et godt flow. Du gav ”lov til” vores humor og kommentarer.” (læs mere)
Manager, Danske Bank
“Vi har opnået overblik, struktur og ekstra sammenhold. Vi har fået tænkt over vores arbejdsprocesser, og har nogle nye ideer på ting, vi skal ændre.” (læs mere)
Grønager Grafisk A/S
“Skaber positiv energi. Vi har benyttet Gitte Skaarup til fuld tilfredshed. Gitte har en god, åben og konstruktiv måde at coache på – og har nemt ved at skabe en positiv energi og få medarbejderne til at engagere sig i opgaven.” (læs mere)
Jesper Steen Christensen, Erhvervschef i Danske Bank
“Hun er blændende dygtig, både én til én og til grupper. I en vellykket blanding af fuldstændigt nærvær og stærk drivkraft mod transformation og resultater, vejleder Gitte kærligt, konstruktiv og fyldt med indsigt og dybde.” (læs mere)
Birgitte Pragst, ejer Happy Heart Academy
“Det er altid guld værd, når medarbejderne selv er aktivt deltagende og committer sig. Kære Gitte, tak for din hjælp med teamcoaching af mit team her hos Cook Medical.” (læs mere)
Manager, Engineering Operations, Cook Medical