Hav baggrund top

Referencer / Personlig Udvikling

“Hun er blændende dygtig, både én til én og til grupper.
I en vellykket blanding af fuldstændigt nærvær og stærk drivkraft mod transformation og resultater, vejleder Gitte kærligt, konstruktiv og fyldt med indsigt og dybde.” (læs mere)
Birgitte Pragst, ejer Happy Heart Academy
“Jeg er meget imponeret – og begejstret for vores samtaler. Gitte er en fantastisk coach. Ved at bruge sin store erfaring evner hun at variere hvert møde, så jeg hele tiden får nye indsigter og redskaber til at håndtere dagligdagens udfordringer efter en stress-sygemelding. ” (læs mere)
Bettina Lammert, Department Manager at Novo Nordisk
“Gitte coachede mig meget kompetent. Jeg har haft fornøjelsen af et coachingforløb hos Gitte i forbindelse med mine tanker omkring mit snarlige karriereskift fra aktiv udøver til civile karriere.” (læs mere)
Torsten Laen, tidligere professionel håndboldspiller
“Jeg har fået en dybere forståelse af mig selv. Mit forløb hos Gitte har været en øjenåbner.” (læs mere)
Mie Kruse Skaaning, Medejer af Kruse A/S
“Mit humør og min energi på arbejdet er steget betragteligt. Kære Gitte. En kæmpe tak for din job-reading forleden. Jeg er imponeret over hvor effektiv rådgivning, jeg modtog. De aktuelle arbejdsmæssige udfordringer tager normalt lang tid først at forklare en coach.” (læs mere)
Marie Malling Krüger, Associate Manager at Novo Nordisk
“Absolut anbefalelsesværdig!. Gitte er empatisk, professionel, indlevende, tillidsvækkende, ærlig og har været en stor hjælp for mig i forbindelse med mit sidste jobskifte.” (læs mere)
Henrik Pagel Kristensen, International Privat Banker at Danske Bank Luxembourg
“Gitte har gjort en stor forskel i mit liv, og uden hende tror jeg ikke, at jeg var blevet stress fri. Jeg kontaktede Gitte, da jeg blev langtidssygemeldt med stress i februar. På det tidspunkt havde jeg blandt andet symptomer med et voldsomt tankemylder, havde svært ved at sove, hjertebanken, forhøjet puls, trykken for brystet, kunne ikke overskue noget, havde svært ved at koncentrere mig og var meget irritabel.” (læs mere)
Kirsten Andersen
“Min tilgang til mine udfordringer har fundet et nyt og bedre spor. Det var grænseoverskridende at opsøge Gitte, fordi jeg ingen erfaring havde med at blive coachet, men hun skabte med det samme tryghed og troværdighed.” (læs mere)
Lars Henriksen, selvstændig
“Det har været alle pengene værd!. Da jeg kontaktede Gitte, havde jeg stresssymptomer, jeg følte min dagligdag var et hamsterhjul, og jeg dagdrømte om at rejse til en ødegård uden min familie. Gitte tog mig alvorligt, stillede spørgsmål, der fik mig til at reflektere på mine egne reaktioner, mine relationer til andre, fx mine chefer.” (læs mere)
Charlotte, journalist
“På ganske få sessioner har jeg opnået en langt større frihed i forhold til min selvopfattelse. Gitte har coach’et mig personligt. Jeg har altid syntes, at coaching var en sjov størrelse, og har været lidt skeptisk (tidligere). Meget af det virker “banalt” og ligefor, men det hjalp alligevel (mig) meget mere, end jeg forventede, at få en fremstrakt hånd og kyndig hjælp til italesætning af nogle ting, jeg har båret rundt på alt for længe.” (læs mere)
Carsten Dollerup, selvstændig.
“Håndgribelige værktøjer, som guider mig i hverdagen. Jeg havde aldrig prøvet coaching inden, jeg mødte Gitte. For mig var coaching forbundet med “smart i en fart” og store armbevægelser, og helt sikkert ikke noget jeg overhovedet kunne have udbytte af. ” (læs mere)
Mie Kruse Skaaning, Medejer af Kruse A/S