Coaching i virksomheder

Arbejdsglæde er for de fleste helt afgørende for, hvordan de generelt har det, og hvordan de præsterer. En virksomheds succes er derfor direkte forbundet med dens evne til at skabe trivsel. Jeg er uddannet business coach og hjælper med at skabe en åben og ærlig arbejdskultur båret af tillid og balance.

Jeg tilbyder både individuel coaching og team coaching med fokus på arbejdslivet. Min tilgang er, at uanset, om du er topchef, leder eller menig medarbejder, er du først og fremmest menneske. Og min særlige evne er at give dig værktøjerne til at kende din egen værdi og vide, hvordan du realiserer dine mål. På den måde bliver du også en bedre leder og arbejdskraft.

I virksomheder coacher jeg typisk på følgende udfordringer:

  • — Performance og konflikthåndtering
  • — Work life balance og stress
  • — Kommunikation, samarbejde og kontrol
  • — Oplevelse af ensomhed og misforståelse som leder

I min coaching af teams sætter jeg især fokus på gruppedynamik og på at skabe tæt sammenhæng mellem arbejdsglæde og virksomhedens værdier og mål.

Pludselig sad vi med nogle vigtige emner, jeg normalt
ikke havde ’top of mind’. Jeg spurgte om Gitte ville komme ud
og mærke energien i vores virksomhed… (læs mere)
Jan Grested, partner & managing director hos Supporters A/S