Gitte Skaarup portræt

Quote dark
Der er ingen nemme veje til den selverkendelse. Det kræver vilje, mod og evne til at rykke sig, og derfor tror jeg også på at stille krav til dem, der ønsker min hjælp. Kommer du til mig, skal du være forandringsparat. Du skal være åben for mine input, men også selv søge kraften til at finde din vej til glæde og indre fred.

Min mission
Create environment where
spirit can grow

Gitte skaarup coach logo sort

Et nyplantet træ er skrøbeligt, men vokser sig med årene robust, hvis det bliver gødet rigtigt. Vi må også vokse med livsopgaven ved at få næring gennem selvindsigt og in-put udefra. Derfor har jeg valgt livets træ som mit logo.

Den jeg er

Jeg har det meste af mit liv været drevet af at regne den ud. Både helt konkret som bankrådgiver og som et menneske, der stræbte efter perfektion på mange af livets områder. Så da jeg i 2011 fandt mig selv fastlåst og tynget af stress, stod jeg i mit livs største krise. Jeg havde ikke lyttet til min krop i årevis. Jeg havde ikke lyttet til mit hjerte. Jeg anede ikke, hvem jeg var, eller hvor jeg skulle hen. Jeg kunne ikke se klart, og var på ingen måde klar over, at midt i alt dette rod lå en kæmpe mulighed for at udvikle mig.

Uden at være bevidst om det blev min strategi til at overleve den samme, som havde brændt mig ud: Jeg sagde op og gjorde mit nye liv til mit nye ”arbejde”. Jeg satte i system, hvordan jeg spiste sundt, hvor mange ture jeg skulle løbe, og hvad jeg ellers skulle gøre for at blive en vinder igen. Men jeg fik det ikke bedre, for jeg havde bare skabt mig et nyt hamsterhjul drevet af mit behov for kontrol og for at excellere.

Jeg lærte først at slappe af, da jeg forsøgte mig med meditation og begyndte at forstå min egen psykologi. Og jeg fik først nogle brugbare værktøjer til at finde ud af, hvem jeg egentlig var, og hvad jeg gerne ville, da jeg begyndte hos en stresscoach. Med tiden stod det klart for mig, hvor begrænsende mit behov for at føle mig god nok var. Og jeg lærte at finde vejene ind til den indre fred og positive energi, som alle mennesker indeholder – men alt for mange har ikke lært at mærke efter.

Allerede inden, jeg havde bygget mig selv helt op igen, vidste jeg, at mine indsigter ikke skulle bruges på mig alene. Jeg ville bruge dem til at hjælpe andre.

Det tror jeg på

Jeg er et spirituelt menneske. Det har for mig intet med religion at gøre, men jeg tror på en energi, der er større end du og jeg, og er tilgængelig for dem, der åbner sig for den. Energien er en intelligent og kærlig guide, som gør mig i stand til at bevæge mig gennem livet i tillid frem for frygt.

Jeg er samtidig et rationelt menneske, der det meste af mit liv har været præget af behovet for at regne livet ud. Gang på gang oplever jeg, at det er kombinationen af rationel og intuitiv intelligens, der gør mig i stand til at levere resultater og leve det liv, jeg gerne vil – og hjælpe andre til at gøre det samme.

Min tilgang til livet er, at livet er med mig, ikke imod mig, og at hver udfordring, jeg møder, har noget at lære mig. Sådan har det ikke altid været, men jeg har lært at lytte, og mine største gaver er evnen til at gøre andre bevidste om, hvad der egentlig giver dem livsglæde, følelsen af mening og et kærligt liv, samt evnen til at skabe et tillidsfuldt rum, hvor mennesker finder modet, styrken og viljen til at udvikle sig.

Der er ingen nemme veje til den selverkendelse. Det kræver vilje, mod og evne til at rykke sig, og derfor tror jeg også på at stille krav til dem, der ønsker min hjælp. Kommer du til mig, skal du være forandringsparat. Du skal være åben for mine input, men også selv søge kraften til at finde din vej til glæde og indre fred.

Mit syn på at drive virksomhed

Jeg tror meget stærkt på bæredygtig ledelse. Altså ledelse, der ikke kun er styret af bonus og bundlinje, men også ordentlighed over for medarbejderne. Først når der hersker en virksomhedskultur båret af en klar og fælles etik omkring, hvordan man behandler hinanden ordentligt, kan der opnås den tryghed og arbejdsglæde, det kræver at skabe resultater.

CV

Master Coach fra Sofia Manning.
Business Coach fra Sofia Manning
Stresscoach fra Forebyg Stress.
Presence – Intuitiv Vejleder fra Birgitte Pragst.
Bankrådgiver

Men mine uddannelser gør mig ikke til en god coach alene. Det gør mine personlige erfaringer. Min stærke intuitive sans. At jeg virker tillidsvækkende og har en evne til at få folk til at se lyset i sig selv. At jeg ikke er bange for konflikter og er grundig og vedholdende.