Hav baggrund top

Referencer / Bedre Ledelse

“Pludselig sad vi med nogle vigtige emner, jeg normalt ikke havde ’top of mind’. Jeg spurgte om Gitte ville komme ud og mærke energien i vores virksomhed.
Det gav en fantastisk spændende session. Gitte mærkede forskellige energier, og begav sig til at beskrive stemninger og billeder.” (læs mere)
Jan Grested, Partner & Managing Director hos Supporters A/S
“Jeg er meget imponeret – og begejstret for vores samtaler. Gitte er en fantastisk coach. Ved at bruge sin store erfaring evner hun at variere hvert møde, så jeg hele tiden får nye indsigter og redskaber til at håndtere dagligdagens udfordringer efter en stress-sygemelding.” (læs mere)
Bettina Lammert, Department Manager at Novo Nordisk
“Gitte kom med mange interessante ting i forhold til vores team. Lad mig være ærlig – så havde jeg lidt blandede tanker omkring, hvad en intuitiv læsning kunne give mig.” (læs mere)
Thomas Aaløse, ejer af Aaløse Marketing
“Mit humør og min energi på arbejdet er steget betragteligt. Kære Gitte. En kæmpe tak for din job-reading forleden. Jeg er imponeret over hvor effektiv rådgivning, jeg modtog. De aktuelle arbejdsmæssige udfordringer tager normalt lang tid først at forklare en coach.” (læs mere)
Marie Malling Krüger, Associate Manager at Novo Nordisk
“Jeg kan på det varmeste anbefale Gitte til alle, der vil mere end bare køre i samme rille som i går. Jeg sad midt i en meget travl tid på jobbet med alt andet end tid til en snak om mig, men der er bare noget over Gitte, som gør, at man lytter.” (læs mere)
Mette Bach Glitzky, partner hos LE34 A/S og beskikket landinspektør
“Hun er blændende dygtig, både én til én og til grupper. I en vellykket blanding af fuldstændigt nærvær og stærk drivkraft mod transformation og resultater, vejleder Gitte kærligt, konstruktiv og fyldt med indsigt og dybde.” (læs mere)
Birgitte Pragst, ejer Happy Heart Academy
“Man føler sig tryg sammen med Gitte. Jeg har haft fornøjelsen at have en intuitiv læsning af Gitte, som var super spændende og helt nyt for mig. Jeg tror selv på alt mellem himmel og jord, og er også meget åben overfor nye ting – så jeg glædede mig virkelig til dette møde med Gitte.” (læs mere)
Jan Falk, Ejer af Falk Tag og Facade